Onnistuneet päivät Tampereen KoneAgria-messuilla

Messupäivät olivat erittäin mukavat ja intensiiviset! Lena, Kristian, Pirjo ja Mikaela edustivat vuorotellen Lykkania KoneAgria-messuilla.
Lykkan oli sijoitettuna Innovaatiotorilla. Innovaatiotorille oli koottu ihmisiä ja yrityksiä, joilla on uusia ideoita ja innovaatioita maa- ja metsätalouteen. Esittelijöitä oli messuilla ennätysmäärä; 425 kappaletta ja kävijöitä jopa 17 000. Sekä Kristian että Lena esittelivät Lykkanin toimintaa useampaan otteeseen innovaatiotorilla ja messujen päälavalla.
“Parasta messuilla oli mahdollisuus tavata niin moni meidän pilottiviljelijöistämme ja ehtiä jutella vähän. Oli myös mukavaa saada suoraa palautetta messukävijöiltä koskien sekä vuokrapeltoja että ilmastokompensaatiota”, sanoo Lena.
Messuilla meillä oli kilpailu muutamilla kysymyksillä. Oikeat vastaukset ovat seuraavat;
- vuokrapalvelumme nimi on Lykkan LoveLand
- vuokrapeltojen osuus Suomen viljelyalasta on noin 40%
- lierot ovat hyväksi maaperälle
Oikein vastanneiden kesken on nyt arvottu kaksi voittajaa, joille ilmoitettu palkintojen toimittamisesta. Onnittelut voittajille!

Tuottajalle kiitos - stipendi

Kristian ja hänen yrityksensä Hemmanet saivat messuilla Tuottajalle kiitos -stipendin. Tämä jaettiin viidelle tuottajalle, jotka edistävät maanviljelyä eri innovaatioilla. Kristian palkittiin työstä ekosysteemipalveluiden arviointiin liittyen sekä tiedon jakamisesta.
"Lykkan, yhdessä meidän tuottajatilojen kanssa, on mukana tässä työssä tekemällä luotettavia testejä ja tuomalla esiin eri malleja, joita voidaan käyttää ilmastokompensaatioon", kertoo Kristian.

Lykkan LoveLand lanseeraus

Uusi maanvuokrapalvelu, Lykkan LoveLand, lanseerattiin KoneAgria-messuilla. Lykkan on kehittänyt tapaamispaikan maanomistajille ja maanviljelijöille vuokramaan välitykseen. Lykkan ja lanseeraus saivat positiivista huomioita myös sosiaalisessa mediassa ja tittelin "Pelto-Tinder" (@amskin).
"Lykkan LoveLand nimessä on pilkettä silmäkulmassa, mutta meidän tehtävämme on tärkeä. Toivomme enemmän vuokrasopimuksia, joissa edistetään myös peltomaan hyvää kasvukuntoa", sanoo Mikaela.
Lue lisää kotisivuiltamme: Maavuokraus viljelijöille ja maanomistajille Pohjanmaalla | Lykkan

Vuokrapeltojen innovaatioleiri

Kristian edusti Lykkania BSAG:n ja Maaseutuverkoston järjestämällä innovaatioleirillä, jolla haettiin ratkaisuja vuokrapeltojen parempaan huolenpitoon. Osanottajat kehittivät ideoita viidessä pienemmässä työryhmässä eri teemoilla ja pitchasivat sitten ideoitaan tuomaristolle. Kristianin työryhmän aiheena olivat vuokrasopimukset. Voittajaksi äänestettiin työryhmä, jonka ehdotus oli perustaa alueellisia ryhmiä, joiden tehtävänä olisi alueellisen tilusrakenteen ja maaperän kasvukunnon edistäminen. Voittanut idea esitellään maa- ja metsätalousministerille. Onnittelut voittajille!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Pyrimme säännöllisesti päivittämään sosiaalista mediaa, etenkin Facebookia ja LinkedIniä. Lisäämme näkyvyyttä myös Instragramissa.
https://www.facebook.com/lykkanin
https://www.instagram.com/lykkanin/
https://fi.linkedin.com/company/lykkan

Seuraa meitä ja julkaisujamme saa jakaa!
Email Marketing Powered by MailPoet