LoveLand

by Lykkan

Maan vuokraamista, tositarkoituksella

peltovuokraus kuvake

LoveLandissa MAANOMISTAJAT JA VUOKRALAISET KOHTAAVAT

Maanomistajalle

Asianmukaiset ja ammattitaidolla laaditut sopimukset, vuokraus on kauttamme helppoa ja vaivatonta. LYKKANin kautta saat ammattiapua peltojen vuokrauksessa. LYKKANin kautta saat juridisesti pitävät sopimukset, joissa huomioidaan sekä maanomistajan että vuokralaisen edut. Meiltä löytyy sopimusoikeuden ja maataloustukien ammattitaitoa.     

Viljelijälle

Oletko viljelijänä lisämaan tarpeessa? Onko lisämaan löytäminen haastavaa? LYKKAN tarjoaa markkinapaikan mistä löytyy tarjolla olevaa vuokramaata. Viljelijänä voit rekisteröityä maksutta. Olemme sinuun yhteydessä kun sopivaa vuokrauskohdetta löytyy.  

LoveLand -pellonvuokrauspalvelumme antaa maanomistajille ja viljelijöille helpon ja nopean tavan etsiä ja löytää viljelysmaata. Toimimme vuokramaan välittäjänä ja sopimuksentekokumppanina.

Tukikelpoisen maanviljelysalan vuokraaminen on hyvin yleistä. Maatalouden rakennemuutos edellyttää yhä isompia tilakokoja, jotta viljely on kannattavaa. Lisämaan ostaminen on iso investointi ja siksi lisäviljelyalan vuokraaminen on järkevä ja riskitön vaihtoehto.

Peltomaita ja tiloilla olevia rakennuksia vapautuu vuokrakäyttöön eri syistä.  Vuokralaisen löytäminen ei ole aina helppoa, varsinkaan jos maita vuokraa perikunta tai toisella paikkakunnalla asuva perijä. LYKKAN tarjoaa turvallisen ja neutraalin palvelun

 

Miten LoveLand toimii?

Ilmoita itsesi mukaan

Jätä yhteystietosi ja kerro oletko etsimässä vuokralaista vai peltoa vuokralle. Tämä vaihe on ilmainen!

Toimeksianto­sopimus

Maanomistajan kanssa solmitaan toimeksiantosopimus.

Toimeksiantosopimuksessa määritellään mm. sopimuksen kesto ja välityspalkkio.

Markkinointi

Kun toimeksiantosopimus on solmittu, markkinoidaan vuokrakohdetta LoveLandin kautta. Järjestelmämme löytää toisilleen sopivat osapuolet.

Vuokra­sopimuksen solmiminen

Sopivan vuokralaisen löydettyä LYKKAN toimii vuokrasopimuksen välittäjänä.

Lähde mukaan allaolevalla lomakkeella!

    Tilaa uutiskirjeemme