PALA MAATA- PALA ONNEA

Lykkan on viljelysmaiden vuokraukseen ja ilmastokompensaatioon keskittynyt palvelu. Se on perustettu rakkaudesta suomalaiseen maaseutuun ja halusta tuottavan ja kestävän viljelyn edistämiseen.

Olemme pilottivaiheessa, tervetuloa mukaan matkalle!

peltovuokraus kuvake

PELLONVUOKRAUS

Pellonvuokrauspalvelumme antaa maanomistajille ja viljelijöille helpon ja nopean tavan etsiä ja löytää viljelysmaata. Toimimme vuokramaan välittäjänä ja sopimuksentekokumppanina. Etsitkö lisämaata vai oletko antamassa maasi vuokralle?

hiilisidonta kuvake

ILMASTOKOMPENSAATIO

Yritys voi kompensoida hiilipäästöjään kauttamme peltomaahan. Ilmastokompensaatiopalvelumme mahdollistaa maanviljelijöiden lisäansiot heidän tekemilleen erityisille viljelytoimenpiteille. Lykkanin kautta yritys saa paikallista ja luotettavaa ilmastokompensaatiota. Kompensoi hiilidioksidipäästösi maanviljelyn avulla. Kuinka ilmastokompensaatio toimii ja mitä yrityksesi tästä saa?

Ota yhteyttä meihin

Lykkan välittää viljelysmaata maanomistajan ja maanviljelijän välillä. Luotettava, helppo ja nopea

LYKKANIN tarina

MEILLÄ

LYKKANissa sydän sykkii elävälle maaseudulle. Näemme, että hyvin hoidetut ja tuottavat pellot ovat tärkeitä maaseudulle, ympäristölle ja kotimaisen ruuantuotannon pysyvyydelle.

LYKKAN TARKOITTAA

Pientä niittypeltoa, joka oli aikoinaan tärkeä maapala perheen ravinnon kasvattamiseen. Oli onni omistaa oma maapala!

LYKKAN TARJOAA

Peltojen vuokrausta ja hiilensidontaa peltomaahan. Olemme turvallinen ja luotettava yhteistyökumppani maanomistajalle, maanviljelijälle ja yritykselle. Saat meiltä tarpeesi kattavan sopimuksen. Hoidamme viljelysmaasi markkinoinnin ja toimimme sen välittäjänä. LYKKAN tarjoaa yrityksille kestävää ja ympäristöystävällistä ilmastokompensaatiota hiilensidonnalla. LYKKAN on perustettu rakkaudesta suomalaiseen maaseutuun ja halusta tuottavan ja kestävän viljelyn edistämiseen.

Tilaa uutiskirjeemme